Най-голям е броят на смъртните случаи  в щата Ню Йорк,

...
Най-голям е броят на смъртните случаи  в щата Ню Йорк,
Коментари Харесай

Заради ”виелицата на века”: Байдън одобри помощ за щата Ню Йорк след Байдън одобри помощ за щата Ню Йорк

Най-голям е броят на смъртните случаи  в щата Ню Йорк, където загиналитe вследствие на снежната буря  са 29. Губернаторът на щата Кати Хочул нарече  бурята " виелицата на века " и сподели, че е разговаряла с президента Джо Байдън и от Белия дом са дали обещание бързо да одобрят декларация за изключително бедствено положения.

 

Според Националната метеорологична работа единствено в почивните дни в града е навалял към 110 см сняг, само че с навяванията и с количеството сняг от преди  тук-там той е доста повече.

 

Изпълнителният шеф на окръг Ери Марк Полонкарц предизвести,че може би и през днешния ден някои от близо 13 000 клиенти останали без електрозахранване може да нямат ток заради сериозна щета в подстанция.

 

В региона доста бензиностанции не работят, защото са били ограбени и изчезнало съоръжение ги прави неизползваеми, а това пречи в допълнение на снегопочистващата техника.

 

Около 3500 вътрешни и интернационалните полети бяха анулирани и през вчерашния ден.Най-засегнати са летищата в Денвър, Атланта, Лас Вегас, Сиатъл, Балтимор и Чикаго, а летището в Бъфало остава затворено до сряда.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР